Sejlads for kvinder

Vi vil så gerne have flere kvinder på vandet i Limfjorden.

Her på siden finder du kontaktoplysninger på de klubber som har sejlads for kvinder. Tøv ikke med at tage kontakt og få en snak om hvordan du kommer i gang med at sejle.

Du er også velkommen til at følge os på Facebooksiden; Kvindesejlere på Limfjorden https://www.facebook.com/groups/1970502153154478

Virksund Sejlklub

Bliv en del af Virksund Sejlklubs pigesejlads og nyd det hyggelige samvær og de gode oplevelser sammen med andre kvinder. Der kræves ingen kvalifikationer, men hvis du er helt ny i sejlads, anbefaler vi at du starter med vores sejlerskole.

Pigesejlads finder sted mandag kl. 18.30, hvor vi fordeler alle på bådene og aftaler aftenens program. Efter turen på vandet afslutter vi aftenen i klubhuset, hvor vi skiftes til at stå for kaffe og kage.

Tilmelding sker via hjemmesiden https://www.virksundsejlklub.dk/kurser-virksund-sejlklub/virksund-sejlklubs-pigesejlads-for-aktive-kvinder/  Her kan du også se hvilke datoer vi sejler.

Skive Sejlklub

Skive sejlklub er en aktiv klub på Skive havn, der arbejder for at samle alle sejlsportsinteresserede i et fællesskab herunder også nye kvindelige sejlere. Vi har ikke specifikke tiltag rettet mod kvindelige sejlere, men tager gladeligt imod alle med ønske om at komme på vandet.

Hver onsdag i perioden fra første maj til slutningen af september har vi onsdagssejlads, hvor alle kan være med. Vi starter med skippermøde kl. 17.30, hvorefter vi går i bådene. Efter sejladsen mødes vi i klubben til evt. spisning og hyggeligt samvær. Du kan læse mere her: https://skivesejlklub.dk/ Vi håber at se dig i Skive sejlklub.

Struer Sejlklub

I Struer Sejlklub har der i mange år været tradition for ren kvinde-kapsejlads.

Vi mødes hver tirsdag aften i sejlsæsonen og sejler efter fast udlagte bøjer. Banen besluttes lige inden start og er afhængig af vindretning og vindstyrke. Efterfølgende mødes vi i klubhuset, spiser lidt mad sammen og får vendt aftenens sejlads.

I løbet af sæsonen afholder vi en Ladies Cup, som er en sejlads rundt om Venø.

Her i 2022 sejler vi p.t. i 2 H-både og 2 J80’ere. Der er også mulighed for at komme med sin egen båd.

Om man har lidt eller meget sejlererfaring er ikke afgørende for at deltage. Alle er velkomne!

Læs mere på https://struersejlklub.dk/pigesejlads/ Hvis du er interesseret i at prøve det af og har spørgsmål, så kontakt Majbrit Hansen på tlf. 2068 7953 – eller mød op i sejlklubben tirsdage kl. 17:45

Vi finder en plads til dig på en båd.

Viborg Sejlklub – i Hjarbæk

Selvom vi i Viborg Sejlklub ikke har en decideret kvindesejlads-afdeling, er vi meget interesseret i at tage imod alle de piger og kvinder, der måtte have lyst til at komme på vandet.

Vi ønsker at gøre sejlads mere “kvindevenligt” og at gøre fjorden til et sjovt og spændende sted at navigere som kvinde.

Hvis man er interesseret i at komme ud og sejle eller få mere at vide om sejlads, er man velkommen til at henvende sig til Signe Flügge (enten på mail: signeflugge@yahoo.dk eller på tlf.: 20948299) – eller til at dukke op på havnen i Hjarbæk og spørge sig for; der er altid nogle, der vil hjælpe. https://viborgsejlklub.dk/

Vi skal nok sørge for, at man som kvinde/pige kan få nogle gode og spændende oplevelser med sejlads!

Klub Navn Mail Link
Skive Sejlklub Marianne Samuelsson Samuelsson.laursen@gmail.com https://skivesejlklub.dk
Struer Sejlklub Majbrit Hansen majbrithansen7@hotmail.com https://struersejlklub.dk/pigesejlads/
Sejlklubben Limfjorden Trine Stage Trine.stage@gmail.com
Lemvig Sejlklub Anne Sjørvad Johnsen asjohnsen@gmail.com
Thisted Sejlklub Mai Knudsen kesseshus@gmail.com
Viborg Sejlklub Signe Flügge signeflugge@yahoo.dk https://viborgsejlklub.dk/
Aalborg Sejlklub Kirsten Ahlgren kirsten.ahlgren@gmail.com
Virksund Sejlklub Lisbeth Rejsenhus / Mary-Ann Stenbryggen Christiansen Mail@skulderklinikkenviborg.dk

msteenbryggen@gmail.com

https://www.virksundsejlklub.dk/kurser-virksund-sejlklub/virksund-sejlklubs-pigesejlads-for-aktive-kvinder/
Handbjerg Sejlklub Louise Bonde louise_bonde@live.dk
Rønbjerg Sejlklub Ellinor Wolff wolff.ellinor@gmail.com