Kapsejlads

Kapsejlads for kølbåde arrangeres af flere sejlklubber på fjorden. I Limfjordens Sejlsport har vi efter aftale med klubberne udpeget nogle kapsejladser i løbet af sæsonen, hvor vi tilstræber at mødes og sejle på tværs af klubberne.

Der sejles efter DH-mål i de enkelte løb, som dog ofte suppleres af en familiesejlads for dem, som blot nyde distancesejlads med hele familien eller som ikke råder over DH målerbrev.

Det fremgår af kapsejladskalenderen, hvilke sejladser der vægtes, som tværgående aktiviteter, herunder bl.a. Mors Rundt, Hals Barre Challenge, Aalborg hovedkapsejlads, Fjordfræseren og 100 sømil mv.

Alle disse kapsejladser er distance kapsejladser. Derudover afholdes kapsejladser på op – ned bane, herunder Pelle P Cup.

De fleste tværgående sejladser fremgår af Manage2Sail.  Her sker tilmelding til den enkelte sejlads og indbetaling af tilmeldingsgebyr mv.

En vigtig del af ethvert sejlsportsarrangement er det sociale samvær før og efter sejladserne. Ofte mødes sejlerne efter sejladserne og nyder moleøl på kajen. Der vil ofte være fælles morgenmad og fælles spisning om aftenen i f.m. arrangementerne.

Ud over de tværgående kapsejladser afvikles naturligvis også en række lokale kapsejladser rundt om på fjorden.

Sejlere fra andre klubber kan også her tilmelde sig og deltage. Disse kapsejladser fremgår især af de enkelte sejlklubbers hjemmesider.

God vind.

Ønsker du yderligere information kan du kontakte

Søren Christiansen
Struer Sejlklub
Tlf.: 4038 4844